Бъдещи проекти

Комплекс от Три Къщи в село Аврен
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ Open or Close

  Град: Варна

  Адрес: село Аврен

  Строител: Конструмакс

  Етап в момента: Off plan

 • МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ Open or Close

  Аврен е много добре устроено селище. Тук може да намерите всички необходими удобства – хранителни магазини, банкомат, туристически информационен център, медицински пункт и училище ( с възможност да се провеждат часове на Английски език). В селото има дори и футболно игрище, където някои английски граждани вече са изпробвали своите умения на терена. Всички тези удобства правят живота в Аврен лесен и приятен за жителите на селото.

 • ОПИСАНИЕOpen or Close

  Къщите, които бихме искали да Ви представим, ще бъдат разположени върху малък, полегат склон, разкриващ невероятна панорама към красивата долина и езерото. Още щом стъпите на това място ще усетите спокойствие, а магията на природната красота ще Ви грабне още от първата глътка въздух, която си поемете.

  Всяка от къщите ще бъде с каменна облицовка, дървени декорации и висококачествени керемиди. Къщите ще бъдат оборудвани с централно, електрическо отопление, камина, PVC дограма, влаго- и топлоизолация, хладилник, фурна, котлон, миялна машина, мивка, аспиратор и стилни шкафове. Обзавеждането е включено в цената. Баните също ще бъдат напълно оборудвани. Всяка от стаите ще бъде с ламиниран паркет. Дворът на къщите ще бъде ограден от красива, дървена ограда, осигуряваща Вашето спокойствие и уют.

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Съгласен съм с политиката за лични данни *
Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

КОНТАКТИ

 • 9000 Варна, България, ул. Акад. Андрей Сахаров №19, партер
 • +359 52 65 44 34
Купи в България Солей

СЛЕДВАЙТЕ НИ...

© 2022 ::: CONSTRUMAX ::: All Rights Reserved.
Web Design:::