Реализирани проекти

Жилищна Сграда Престиж Резиденс
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ Open or Close

  Град: Варна

  Адрес: ул.

  Строител: Конструмакс ООД

  Дата на завършване: Декември 2009

  Етап в момента: В експлоатация

 • МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ Open or Close

  Жилищната сграда е разположена на ул. Битоля №32 и се отличава с луксозно и качествено изпълнение. Районът е комуникативен, с лесен достъп до главни пътни артерии, позволяващи бързото предвижване до всички краища на град Варна. В близост до сградата са Пикадили Чаталджа, Пикадили Център, Окръжна болница, училища, детски градини и ясли, банки и редица специализирани магазини за всякакви нужди.

 • ОПИСАНИЕOpen or Close

  Името "Престиж Резиденс" отговаря изцяло на визията за съвременно и качествено строителство, което да осигури комфорта и спокойствието на живущите в сградата. Много време и грижа е отнело проектирането на жилища „Престиж", както и избора на материал, за да се придаде уникален облик, по-добър от всеки друг жилищен комплекс във Варна.

  Естествен гранит и варовик са използвани за фасадата. Тези изключителни естествени камъни ще запазят вида си за много дълго време, без да бъдат повлияни от атмосферните условия.

  Италиански асансьор превозва хората с автомобили до подземния паркинг. Дистанционно управление ще бъде дадено на всеки бъдещ собственик, за да управлява асансьорните врати.

  Пътническият асансьор е луксозен и се управлява чрез хидравлика, която значително намалява шума при използването му.

  Централно газово отопление с италианска инсталация е монтирано във всеки апартамент. Газовият бойлер е малък, монтиран на стената. Предвидени са по 1-2 радиатора във всяка стая, както и решетъчни, затоплящи се сушилници за кърпи в баните.

  Климатичната система осигурява както топъл, така и студен въздух в жилищните помещения. Заради уникалната фасада от гранит и варовик беше решено да не се претрупва облика на сградата с външни тела на климатици, така че за всеки апартамент има мощно външно тяло в задната част на сградата, което захранва вътрешните тела.

  Вътрешните общи части са завършени с най-модерни, тъмни плочки и светло боядисани стени и тавани. На таваните има вградени лампи по протежението на коридорите и стълбите. Перилата на стълбищата са направени от неръждаема стомана. За всички апартаменти има годишна такса за поддръжка и ремонт както на вътрешните, така и на външните общи части.

  Паркет и плочки са поставени във всеки апартамент. Баните/душ кабините са изцяло оборудвани, включително вана и/или душ кабина със сифони, мивка, тоалетна чиния, решетъчен, затоплящ се сушилник за кърпи, както и вградени лампи.

  В жилищните площи са осигурени сателитна телевизия, телефонна и интернет връзка. Във всеки апартамент има монтирана цветна система за видеонаблюдение със сензорен екран, която осигурява на живеещите пълен изглед над всеки, който желае да влезе или да говори чрез системата.

  Етап на обекта: Въведен в експлоатация.

 • ЦЕНАOpen or Close

  Всички апартаменти са продадени.

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Съгласен съм с политиката за лични данни *
Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

КОНТАКТИ

 • 9000 Варна, България, ул. Акад. Андрей Сахаров №19, партер
 • +359 52 65 44 34
Купи в България Солей

СЛЕДВАЙТЕ НИ...

© 2022 ::: CONSTRUMAX ::: All Rights Reserved.
Web Design:::