Реализирани проекти

Апартаменти с морска панорама в м-т Евксиноград
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ Open or Close

  Град: Варна

  Адрес: м-т Евксиноград

  Строител: Конструмакс ООД

  Дата на завършване: 2015 година

  Етап в момента: Акт 16

 • МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ Open or Close

  Комплексът се намира в един от най-престижните, комуникативни и атрактивни райони на Варна - Евксиноград, и разполага с отлично местоположение, обусловено от близостта му до плажна ивица и царската резиденция „Евксиноград". Това е едно чудесно място, съчетаващо тишина и спокойствие с чудесна морска панорама. Местността се състои от озеленени паркови площи и нискоетажни сгради, създаващи прекрасни условия за летен отдих и постоянно пребиване. В близост се намират курортите Свети Константин и Елена и Златни пясъци, а центъра на град Варна е само на 8 км.

 • ОПИСАНИЕOpen or Close

  Комфортни апартаменти в малък, затворен комплекс в м-т Евксиноград, недалеч от центъра на град Варна.

  Комплексът е в процес на изграждане и в момента е на етап акт 14. Очаква се да бъде завършен през 2015 година. За строителството му се използват качествени строителни материали. Специфичното разположение на комплекса допринася за това голяма част от апартаментите да разполагат с морска панорама. Комплексът е предвиден за целогодишно ползване.

  На разположение на бъдещите собственици в комплекса ще бъдат:

  • басейн;
  • зелени площи;
  • открити паркоместа;
  • денонощна охрана.

  Всички апартаменти ще бъдат завършени до ключ, както следва: подови настилки - ламиниран паркет и теракот, стени и тавани - гипсова шпакловка и латекс, напълно завършени и оборудвани бани и санитарни възли, ПВЦ дограма със стъклопакет, входни и интериорни врати, домофонна система, изградени ел. и ВиК инсталации.

  Комплексът е разположен в тиха и спокойна местност с добра инфраструктура, което допринася за комфорта на бъдещите собственици. Достъпът до имота се осъщетсвява по асфалтов път. В близост има денонощен магазин и автобусни спирки с редовен градски транспорт, а плажът е на разстояние от 1 км.

 • ЦЕНАOpen or Close

  Наличните имоти, които се предлагат за продажба, са едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с площ от 47.34 кв. м до 141.90 кв. м, а цените започват от 44 973 € и достигат до 134 805 €. За повече информация относно наличните апартаменти за продажба, моля, последвайте следния линк:

  Цени и допълнителна информация

ГАЛЕРИЯ

ЗАПИТВАНЕ

Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Моля попълнете информацията в полето!
Съгласен съм с политиката за лични данни *
Полетата, маркирани със *, са задължителни за попълване!

КОНТАКТИ

 • 9000 Варна, България, ул. Акад. Андрей Сахаров №19, партер
 • +359 52 65 44 34
Купи в България Солей

СЛЕДВАЙТЕ НИ...

© 2022 ::: CONSTRUMAX ::: All Rights Reserved.
Web Design:::